Våra tjänster

TRÄDGÅRDSDESIGN & RÅDGIVNING
Det är viktigt att ta tillvara på miljöns tillgångar. Design, material och växter ska hålla över tid. Genom medvetna val väljs växter som passar för platsens förutsättningar. Detta anpassas med design och material som passar till miljön.

Konsultation
Under 1 timmes konsultation, på plats i Din trädgård/innegård eller plats enligt överenskommelse, för vi en diskussion kring Dina önskemål och frågeställningar.  Muntliga råd och idéer ges.
Pris: 1 700:-

Trädgårdskonsultation inför husförsäljning
Trädgårdskonsultation inklusive ca 1 timmes hembesök samt förslag på åtgärder som skickas per email och/eller post.
Pris: 2 000:-

Idéskiss
En idéskiss ger Dig ett underlag för trädgårdens/innegårdens form och struktur. Efter en timmes konsultation där vi går igenom Dina önskemål och behov sammanställs idéer och förslag på en skalenlig skiss. I denna skiss ingår ett övergripande förslag på trädgårdens/innegårdens golv, väggar och tak. Det kan gälla t ex placering av träd, gångar, planteringar, odling sittplatser, växthus samt gångar.
Skissen skickas via email och/eller post.
Pris: från 6 000:-

Trädgårdsritning
Vi börjar med en konsultation på ca 1-2 timmar i Din trädgård/innegård då vi går igenom önskemål och behov. Efter besöket sammanställs förslaget i en skalenlig trädgårdsritning med förslag till form och struktur av trädgården/innegården samt val av växter, material och annan utrustning såsom pergola, damm, växthus, spaljé och belysning. Växter, material och utrustning såsom belysning, spaljé, pergola, damm etc. anges i detalj. Trädgårdsritningen är ett bra underlag för anläggare och den skickas till Dig via email och/eller post.
Pris: från 9 500:-

Planteringsförslag
Pris: från 2000:-

Trädgårdsbelysning
Önskar Du belysa din trädgård/innegård? Genom att belysa din trädgård/innegård utökar Du glädjen av den även på sena kvällar och under den mörka tiden på året. Belysning ger effekter och skapar samtidigt en ökad trygghet och säkerhet. Efter en timmes möte skickas en ritning med förslag på placering av samt vilken armatur Du kan välja.
Pris: 2 800:-

Konsultationstid, Projektering, tilläggstid
Pris: 825:-/timme

TRÄDGÅRDSMÄSTERI & ANLÄGGNING
Anläggning, plantering
Vad önskar du? Med hjälp av duktiga samarbetspartners kan Mindful Garden hjälpa er genom hela processen från idé till färdig trädgård eller innegård. Vi har samarbete med företag inom mark- och stenarbete, snickare, el och VVS. Pris enligt offert. Mindful Garden utför själva plantering i de fall Du önskar det.
Pris: 500:-/timme

Beskärning
Träd, buskar, häckar beskär vi vårvinter, vår och höst.
Pris: 500:-/timme

KURSER, WORKSHOPS & FÖRELÄSNINGAR
Mindful Garden ordnar kurser, workshops och föreläsningar för privatpersoner, företag, kommun, bostadsbolag, föreningar av olika slag samt för dina vänner eller arbetskamrat. Inom följande områden erbjuds kurser, workshops och föreläsningar: Trädgårdsdesign, Formge din uteplats/trädgård/balkong/, Trädgård för biologisk mångfald, Mindfulness i trädgården, Mindfulness på arbetsplatsen, Mindfulness i skolan, Mindfulness i din vardag, Hälsa och trädgård, Trädgårdsutsmyckning, Blomsterarrangemang, Insektshotell samt efter förfrågan.

Kurser
Pris beroende på kurs och antal deltagare. Se aktuella kurser på fb, Mindful Garden

Workshop
Pris: från 3 500:-

Föreläsning
Pris: från 7 000:-

MINDFULNESS
Mindfulness är ett sätt att förhålla sig till livet här och nu. Genom att tillämpa olika verktyg såsom mindful yoga, kroppsscanning, andningsankare och guidade meditationer ökar uppmärksamheten, fokus och koncentrationsförmågan. Ditt välbefinnande ökar och Du lär dig att fokusera mer på det som händer här och nu. Enligt forskning har mindfulness god effekt på hälsa och inlärning.

Madeleine Huber är utbildad Instruktör, steg 1, samt vidareutbildad i mindfulness på arbetsplats och i skola av Mindfulnesscenter AB, Ola Schenström.

Mindful Garden håller i kurser, workshops och föreläsningar för privatpersoner, företag, kommun, bostadsbolag, föreningar inom Mindfulness.

KURSER & WORKSHOPS
Mindfulness i vardagen
8 tillfällen á 2 timmar
Pris: 2 200:-/person

Mindfulness på arbetsplatsen
Pris: på förfrågan

Mindfulness i skolan
Pris: på förfrågan

Föreläsning
Föreläsningar såsom Mindfulness i trädgården, Mindfulness på arbetsplatsen, Mindfulness i skolan, Mindfulness i din vardag samt efter förfrågan.
Pris: från 7 000:-

Samtliga priser är inklusive moms ut mot privatkund och exklusive moms ut mot företag. F-skatt finns samt ansvarsförsäkring. Fri rådgivning under 6 månader ingår i alla rittjänster. Vi tar uppdrag i Halmstad, Falkenberg, Varberg, Kungsbacka, Borås, Göteborg, Kungälv med omnejd. Reseersättning samt ev. vägavgift tillkommer.